Ποιοι Είμαστε

Η ΗΛΥΜΕΤ είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μεταλλικών προκατασκευασμένων σπιτιών, στην Κύπρο. Από το 1996 η εταιρεία έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με τον τομέα των προκατασκευασμένων σπιτιών με σημαντική επιτυχία. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα πρότυπα ποιότητας, την οικοδόμηση της αριστείας και την αντοχή, η εταιρεία κατάφερε να χτίσει μια ισχυρή φήμη στα προκατασκευασμένα σπίτια, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγάλων ιδιωτικών και κρατικών οργανισμών και να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά στους ανταγωνιστές της.

Η εταιρεία παρέχει ιδανικές λύσεις σε μεταλλικά προκατασκευασμένα σπίτια που να ικανοποιούν μια σειρά από απαιτήσεις, όπως μικρά γραφεία και αποθήκες για τα εργοτάξια, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, τα σημεία ελέγχου, εκθέσεις και πάρκα, μικρά σπίτια, βοηθητικούς χώρους πίσω αυλή, υπαίθρια τουαλέτες, γκαράζ, κλπ. Λόγω της οικονομικής κρίσης και των μεγάλων απαιτήσεων των πελατών μας η εταιρεία μας εξέλιξε τα προκατασκευασμένα σπίτια σε μόνιμες κατοικίες μέχρι και 130 τ.μ.

Η ΗΛΥΜΕΤ είναι η μόνη εταιρεία στον τομέα της, που ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή και εμπορία προκατασκευασμένων και η μόνη πιστοποίημένη κατά ISO στον τομέα από το 2003. Η παραγωγή πραγματοποιείται με τη βοήθεια μηχανών υψηλής τεχνολογίας σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο που καλύπτει έκταση 3500 m2 στη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, μόνο δέκα λεπτά μακριά από τη Λευκωσία.

Διαθέτει υπερσύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής προκατασκευασμένων κατοικιών, δωματίων και γραφείων στην Κύπρο, στη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, μόνο 10 χιλιόμετρα μακριά από τη Λευκωσία.

Σάββας Γιάννη Γενικός Διευθυντής

Σάββας Γιάννη, Γενικός Διευθυντής

Σε άνετες εγκαταστάσεις άνω των 3.500 τμ και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η ΗΛΥΜΕΤ μπορεί να διεκπεραιώσει ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής ενός προκατασκευασμένου σπιτιού: κόψιμο, επεξεργασία, συγκόλληση, συναρμολόγηση, βαφή και ό,τι άλλο απαιτεί ο πελάτης μας για την άριστη κατασκευή του προκατασκευασμένου σπιτιού.

Διαθέτουμε ειδικό γερανό φόρτωσης και μεγάλα φορτηγά για την μεταφορά και παράδοση του προκατασκευασμένου σπιτιού σε οποιαδήποτε τοποθεσία ζητήσει ο πελάτης στην Κύπρο.

Το άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της ΗΛΥΜΕΤ πάντοτε αναλαμβάνει πλήρως την εγκατάσταση του μεταφερόμενου σπιτιού σας αλλά σας παρέχουμε οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη μετά την αγορά.

Κτιριακές εγκαταστάσεις